Kahvaltılık Hububat (Mısır Gevreği)

Tatlandırılmış kahvaltılık hububat ürünlerinde glikoz şurupları ekstrüzyon veya hamurun açılması esnasında, ürünü kaplama amacıyla kullanılmaktadır.Denge nisbi rutubetinin kontrolü nedeniyle raf-ömrünün uzaması, lezzetin artışı ve glukoz şurubunun film yapma özelliğinden dolayı hububat parçalarına kırılma direnci vermesidir. Film yapma özelliği sayesinde, ürünün neminin girişini dengeler ve yüzeyine parlaklık verir.

Kahvaltılık Hububat (Mısır Gevreği) alanında kullanılan ürünlerimiz

G 40

G 40

Glikoz Şurupları

Mısır nişastasından asit hidroliz yöntemiyle elde edilen doğal şekerin konsantre edilmiş ve saflaştırılmış likit şurup halidir.

Biz ve ortaklarımızın, sizi hatırlayabilmesi ve siz ve diğer ziyaretçilerimizin sitemizi nasıl kullandığınızı anlayabilmesi için, sitemiz çerez(cookies) ve diğer teknolojileri kullanır. Bu teknolojilerin tam listesini görmek ve bize bunların cihazınızda kullanılıp kullanılamayacağını bildirmek için burayı okuyabilirsiniz. Sitemizi daha iyi bir şekilde kullanmanız için çerez politikamızı kabul ediyor musunuz?