Ketçap

Ketçap üretiminde glikoz şurubunun kullanım amacı, ürüne doku kazandırmak ve tatlılığını kontrol etmektir.  60-62 dekstroz eşdeğerindeki şuruplarda,(Örneğin : AK NİŞASTA G40 ve AK NİŞASTA G60 ) tamamiyle şekerin yerini alabilmektedir. Ketçap üretiminde glikoz şurubu kullanıldığında, ürünün parlaklık özelliği ve renk özelliği de geliştirilmiş olur.

Ketçap alanında kullanılan ürünlerimiz

G 60

G 60

Glikoz Şurupları

Mısır nişastasından enzim hidroliz yöntemiyle elde edilen doğal şekerin konsantre edilmiş ve saflaştırılmış yenilebilir likit şurup halidir.

G 40

G 40

Glikoz Şurupları

Mısır nişastasından asit hidroliz yöntemiyle elde edilen doğal şekerin konsantre edilmiş ve saflaştırılmış likit şurup halidir.

F 30

F 30

Fruktoz Şurupları

Mısır nişastasından enzim hidroliz yolu ile elde edilen şekerin konsantre edilmiş ve saflaştırılmış likit şurup halidir.

F 42

F 42

Fruktoz Şurupları

Mısır nişastasından enzim hidroliz yöntemi ve ardından izomerizasyonu ile elde edilen şekerin konsantre edilmiş ve saflaştırılmış likit şurup halidir.

Biz ve ortaklarımızın, sizi hatırlayabilmesi ve siz ve diğer ziyaretçilerimizin sitemizi nasıl kullandığınızı anlayabilmesi için, sitemiz çerez(cookies) ve diğer teknolojileri kullanır. Bu teknolojilerin tam listesini görmek ve bize bunların cihazınızda kullanılıp kullanılamayacağını bildirmek için burayı okuyabilirsiniz. Sitemizi daha iyi bir şekilde kullanmanız için çerez politikamızı kabul ediyor musunuz?