Baklava Şerbeti

Glikoz ve İzoglukoz şurupları, baklava şerbetinde kullanıldığında; parlaklık sağlayıp boğazda oluşan yanma hissini engellediği gibi kristalizasyonu da önler.

Baklava Şerbeti alanında kullanılan ürünlerimiz

Doğal Mısır Nişastası

Doğal Mısır Nişastası

Mısır Nişastası

Tane mısırdan elde edilen beyaz renkte, kokusuz, notral tada sahip doğal bir nişastadır.

G 60

G 60

Glikoz Şurupları

Mısır nişastasından enzim hidroliz yöntemiyle elde edilen doğal şekerin konsantre edilmiş ve saflaştırılmış yenilebilir likit şurup halidir.

GF 65

GF 65

Fruktoz Şurupları

Mısır nişastasının hidrolize edilmesiyle elde edilen doğal bir likit fruktoz şurubudur.

F 10

F 10

Fruktoz Şurupları

Mısır nişastasından enzim hidroliz kullanılarak elde edilen yenilebilir yoğunlaştırılmış ve saflaştırılmış doğal mısır şurubudur.

Biz ve ortaklarımızın, sizi hatırlayabilmesi ve siz ve diğer ziyaretçilerimizin sitemizi nasıl kullandığınızı anlayabilmesi için, sitemiz çerez(cookies) ve diğer teknolojileri kullanır. Bu teknolojilerin tam listesini görmek ve bize bunların cihazınızda kullanılıp kullanılamayacağını bildirmek için burayı okuyabilirsiniz. Sitemizi daha iyi bir şekilde kullanmanız için çerez politikamızı kabul ediyor musunuz?