Marshmallow

Marshmallow yumurta akı ve jelatin ile havalandırılmış şekerleme ürünlerin en yaygın örneğidir. Marshmallow yapımında glikoz şurupları kullanıldığında ürüne nemlilik, en iyi çırpılma özellikleri ve köpük yapısını dayanıklı kılarak istenen dokuyu vermesi için kullanılmaktadır. Genellikle, nem çekme özelliği nedeniyle 60-62 dekstroz eşdeğerine sahip şuruplar Örneğin : AK NİŞASTA G 60 tercih edilmektedir. 

Marshmallow alanında kullanılan ürünlerimiz

G 60

G 60

Glikoz Şurupları

Mısır nişastasından enzim hidroliz yöntemiyle elde edilen doğal şekerin konsantre edilmiş ve saflaştırılmış yenilebilir likit şurup halidir.

G 40

G 40

Glikoz Şurupları

Mısır nişastasından asit hidroliz yöntemiyle elde edilen doğal şekerin konsantre edilmiş ve saflaştırılmış likit şurup halidir.

Maltoz

Maltoz

Glikoz Şurupları

Mısır nişastasından enzim hidroliz kullanılarak elde edilen yenilebilir likid şuruptur. Saf olarak, suda kristallendirilerek ve monohidrat halinde elde edilir.

GF 65

GF 65

Fruktoz Şurupları

Mısır nişastasının hidrolize edilmesiyle elde edilen doğal bir likit fruktoz şurubudur.

Biz ve ortaklarımızın, sizi hatırlayabilmesi ve siz ve diğer ziyaretçilerimizin sitemizi nasıl kullandığınızı anlayabilmesi için, sitemiz çerez(cookies) ve diğer teknolojileri kullanır. Bu teknolojilerin tam listesini görmek ve bize bunların cihazınızda kullanılıp kullanılamayacağını bildirmek için burayı okuyabilirsiniz. Sitemizi daha iyi bir şekilde kullanmanız için çerez politikamızı kabul ediyor musunuz?